''
64 40 00 46

Ultralydsscanning af gravide

Gynækologisk Klinik i Middelfart tilbyder ultralydsscanning af gravide, hvis du har brug for at blive beroliget, hvis du eksempelvis har blødt eller hvis du er i tvivl om, hvor langt du er i graviditeten. Du kan altid blive undersøgt hos os uden henvisning ved en specialuddannet scanningssygeplejerske. Det koster et gebyr uden henvisning, mens undersøgelsen er gratis ved henvisning fra din egen læge. Se egenbetaling uden henvisning her

Gynækologisk Klinik i Middelfart er ejet af Niels Lund, som er speciallæge i både gynækologi og graviditets-/fødselsemner. Niels Lund har gennem en årrække været ansat på fødeafdelingen på Odense Universitetshospital, og han har behandlet mange gravide og fødende. Du kan derfor som gravid få tryg og kompetent rådgivning i forbindelse med en ultralydsscanning på Gynækologisk Klinik i Middelfart.

Specielle forhold kan medføre, at du ikke ønsker undersøgelserne udført på sygehuset. En del gravide ønsker tættere kontrol end det offentlige system tilbyder. Vi kan udføre alle gængse scanninger, og vi er i løbende kontakt med universitetssygehuset i Odense med henblik på at tilbyde relevante undersøgelser.

Scanninger hos Gynækologisk Klinik i Middelfart kræver ingen forberedelse og du vil som regel kunne få en tid til undersøgelse inden for få dage.


Tidlig graviditetsscanning

En ultralydsscanning hos os foregår som regel vaginalt frem til uge 10 og derefter uden på maven. Ved en tidlig scanning kan vi eksempelvis se, hvor langt du er i graviditeten, om barnet vokser, som det skal, og om alt er okay. Vi kan også opdage det, hvis du er gravid med tvillinger. Med en graviditetsscanning kan vi måle barnet og give dig en mere præcis terminsdato end udgangspunktet i din sidste menstruation.

Sen scanning – graviditetens sidste trimester

Er du i tvivl om, hvorvidt barnet ligger rigtigt i livmoderen? Hvad med moderkagen? Vokser babyen ordentligt og holder terminsdatoen stik? Også i de sidste trimestre af graviditeten kan du have mange overvejelser, som vi kan hjælpe dig med at få svar på med en ultralydsscanning.

Misdannelsesscanning

Har du en fornemmelse af, at der er noget i vejen med barnet? Heldigvis er alt som regel i orden, men det kan vi hjælpe dig med at få sikkerhed for med en ultralydsscanning. Hvis du får en misdannelsesscanning hos Gynækologisk Klinik i Middelfart, og noget faktisk er galt med barnet, sørger vi for at støtte og rådgive dig og hjælpe dig videre i forløbet.