''
64 40 00 46

Akupunktur

Vi har en specialuddannet sygeplejerske på Klinik for Kvindesygdomme og Graviditet i Middelfart, og vi kan tilbyde akupunktur for forskellige gynækologiske gener.

Hvis du ikke har effekt af traditionel behandling, eller du af den ene eller anden årsag ønsker at undgå medicin, kan akupunktur være en mulighed. Akupunktur kan også være et supplement til traditionel behandling. 


Du kan på Klinik for Kvindesygdomme og Graviditet blandt andet få behandling og lindring af

 

Sygeplejerske på Klinik for Kvindesygdomme og Graviditet Jette Stab Nielsen har gennem de sidste år gennemgået en kursusrække i Dansk Medicinsk Akupunkturselskab og er godt rustet til at give behandling. 

Vi har fravalgt traditionel kinesisk behandling med urter og moxa. Vi tilbyder udelukkende behandlinger som har vist sig at give effekt i sammenlignende studier.


Akupunktur mod graviditetskvalme og symptomer ved overgangsalder

Der er utvivlsomt effekt af akupunktur i behandling af graviditetskvalme og symptomer ved overgangsalder. Vi giver behandling for en række andre gener i det gynækologiske område.

Behandlingen er risikofri og vil i første omgang ske på eksisterende henvisning.

Akupunkturbehandling af ikke-gynækologiske lidelser

Der er mulighed for, at du kan få akupunkturbehandling af ikke-gynækologiske gener. Hvis du ønsker dette, er det dog for egenbetaling.