''
64 40 00 46

Niels Lund Kontor

Ansatte på Gynækologisk Klinik i Middelfart

Gynækologisk Klinik i Middelfart har siden 2004 været ejet og drevet af Niels Lund, som er speciallæge i gynækologi og obstetrik. Du er i trygge hænder med vores klinikansatte, som yder en stor indsats for, at du skal føle dig godt tilpas under hele forløbet.

Vi glæder os til at tage imod dig på Gynækologisk Klinik i Middelfart. Du kan så vidt muligt få en sygeplejerske eller klinikassistent med ved behandlingerne, og du er altid velkommen til at tage din mand eller en veninde med.

Niels Red

Niels Lund

Speciallæge i gynækologi og obstetrik, dvs. både underlivssygdomme og emner, som vedrører graviditet og fødsel.
Mine særlige kompetencer er celleforandringer, gynækologiske kræftsygdomme samt blødningsforstyrrelser, men Gynækologisk Klinik tilbyder udredning og behandling af alle gængse underlivssygdomme.

Helle Weisenberg

Helle Weisenberg

Lægesekretær
Tidligere underviser på sundhedsfaglig linje ved Syddansk Erhvervsskole. Helle har et udvalg af uddannelser, herunder instruktør i førstehjælp.

Jette Stab Nielsen

Jette Stab Nielsen

Scanningssygeplejerske
Certificeret i ultralydsscanning og forestår blandt andet tidlig scanning af gravide.
Uddannet akupunktør og foretager behandlinger af gynækologiske lidelser som menstruationssmerter, graviditetskvalme, overgangsalder og barnløshed.

Mulila Phiri

Mulila Phiri

Uddannet social- og sundhedsassistent i 2008.
Mulila har et grundigt kendskab til det gynækologiske speciale og deltager ved undersøgelser og behandlinger på Gynækologisk Klinik i Middelfart.

Bianca Skaletz

Bianca Skaletz

Vikarierer i 2019 for Mulila. Uddannet SOSU.